Politie Amstelveen vraagt hulp burgers tegen illegale feesten

Geschreven door Op 30 augustus 2020

‘Help ons om dit te stoppen’. Hiermee roept de politie Amstelveen burgers om hulp in de strijd tegen het groeiende probleem van illegale feesten. Ook dit weekend was het weer raak in het Amstelveense Bos: in de nacht van zaterdag op zondag waren honderden mensen aan het feesten op het parkeerterrein van het Amstelveense stadhuis aan de Laan van Nieuwer Amstel. De politie arriveerde rond 3u ‘s nachts na een eerdere melding van geluidsoverlast. De feestgangers kregen een waarschuwing en gingen naar huis. Ook dit keer waren een berg zwerfafval en een lading lachgasballonnen de stille getuigen.

De afgelopen maanden waren er regelmatig illegale feesten in het Amsterdamse Bos. De politie lijkt met de handen in het haar te zitten en vraagt inwoners die overlast hebben van muziek, informatie hebben over een aankomend feest of zien dat grote groepen zich verzamelen dat anoniem te melden.

 

Sinds vorige week is het ‘s avonds en ‘s nachts verboden te parkeren op parkeerplaatsen in en rondom het Amsterdamse Bos. Het helpt nog niet veel, want de feestgangers blijven actief zoeken naar geschikte plekken om een illegaal feest te bouwen.


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp