Richard van der Heiden over Schuldhulp

Geschreven door Op 7 juli 2024

Richard van der Heiden te gast bij Michel Willemse en Daniel Zondervan in Start me Up

Afgelopen zaterdag hadden Michel Willemse en Daniel Zondervan een bijzondere gast in het programma Start me Up op Jammfm. Richard van der Heiden van 123schuldhulp.nl, was te gast in de uitzending. Richard deelde zijn expertise en ervaringen op het gebied van schuldhulpverlening.

123schuldhulp.nl biedt een laagdrempelige en effectieve manier voor mensen om hun financiële problemen aan te pakken. Tijdens het gesprek legde Richard uit hoe de organisatie mensen helpt om weer grip te krijgen op hun financiën. Hij besprak de verschillende diensten die zij aanbieden, zoals schuldbemiddeling.

Richard benadrukte het belang van vroegtijdige hulp bij schulden en de noodzaak van professionele hulp. “Veel mensen schamen zich voor hun financiële situatie, maar het is belangrijk om te weten dat er hulp beschikbaar is. Hoe eerder je hulp zoekt, hoe beter je geholpen kunt worden,” aldus Richard. Het gesprek gaf luisteraars inzicht in de werkwijze van 123schuldhulp.nl en moedigde hen aan om hulp te zoeken bij financiële problemen.

Luister het hele gesprek terug op de website van Jammfm en ontdek hoe 123schuldhulp.nl mensen helpt om weer financieel fit te worden.

Luisteraars van Jammfm kunnen een dossier gratis laten behandelen door het invullen van de code 123jammfm op de website 123Schuldhulp.nl

Auteur: Daniel Zondervan

Foto: 123schuldhulp.nl

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp