Runners Amsterdam halen fantastisch bedrag op voor KiKa

Geschreven door Op 1 oktober 2018

Zondagmiddag vond alweer de derde Run for KiKa Amsterdam plaats in het Amsterdamse Bos. En wat was het een fantastische dag! Circa 1500 deelnemers genoten van deze sportieve dag voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Mét succes, want samen hebben ze een mooie opbrengst van € 189.668,52 opgehaald.“Geweldig dat zoveel mensen zich letterlijk in het zweet rennen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa”, zegt Kristel namens de organisatie. “Samen kunnen we het verschil maken voor kinderen met kanker.” Bijna 1500 deelnemers liepen zondag 10 kilometer, 5 kilometer of de KidsRun voor KiKa.

Kanjerkroning 

Wethouder Rob Ellermeijer was aanwezig om tijdens de Kanjerkroning een aantal kinderen die kanker hebben of hiervan zijn genezen in het zonnetje te zetten. De Kanjerkroning is hét moment om stil te staan bij het belang van meer wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Nog altijd overlijdt 1 op de 4 kinderen met kanker.

Fantastisch bedrag opgehaald

Samen met alle Kanjers van de Kanjerkroning en Wethouder Rob Ellermeijer werd het fantastische bedrag van € 189.668,52 onthuld dat is opgehaald door alle deelnemers en vrijwilligers. Een enorm bedrag waardoor meer onderzoek mogelijk is voor betere behandeling van kinderkanker.

Run for KiKa 2018

Op zondag 7 oktober is de laatste editie van 2018: Run for KiKa Nijmegen. Ook de eerste editie van 2019 is al aangekondigd: de Run for KiKa Winterrun op 27 januari in Utrecht. Meer informatie is te vinden op www.runforkika.nl. Via de site kan er nog gesponsord worden en kunnen lopers zich ook inschrijven.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp