Donderdag

A Brand New Day

00:00Donderdag

brand new day

00:00Donderdag

"A Brand New Day", de radio show die je non-stop muziek brengt tijdens de nachtelijke uren tot vroeg in de morgen. Geniet van de goede en coole klanken van funk, groove, soul en R&B terwijl je de dag begroet met positieve energie. Naast de lekkere tracks, houden we je ook op de hoogte van het laatste regionale, lokale en landelijke nieuws. Blijf op de hoogte van wat er in jouw omgeving en in de rest van het land gebeurt tijdens de vroege uurtjes. Dus stem af op "A Brand New Day" van maandag tot en met zaterdag en begin je dag op een positieve noot.

Leer meer

Jamm-On @Work

10:00Donderdag

Jamm@Work

10:00Donderdag

Laat Jamm-On @ Work je werkdag opvrolijken met lekkere vette funk, groove, soul, R&B, 80s, 90s & tracks van nu. Of je nu op kantoor zit, op de bouw werkt of onderweg bent in de trein, bus of metro, onze show van maandag tot en met donderdag tussen 10:00 en 16:00 (vrijdag van 10:00-14:00), zorgen voor de perfecte Jammin groove. Luister naar lokaal, regionaal en internationaal nieuws, bioscoopupdates en Jamm @ the Movies en vooral van de pure Smooth & Funky tracks, zonder onderbrekingen. Bij Jamm-On @ Work staat jouw werkplezier centraal terwijl jij productief blijft.

Leer meer

16:00Donderdag

Welkom bij Traffic Jamm, de radio show die je dagelijkse portie goede vette funk, groove, soul en R&B serveert. Tijdens onze uitzendingen van maandag tot en met vrijdag tussen 16:00 en 18:00, brengen we je niet alleen de beste muziek, maar ook belangrijke verkeersinformatie, bioscoopupdates en regionaal en lokaal nieuws. Met ieder uur de "LEKKERE TRACK", deze plaat kan jij aanvragen door te mailen naar studio@jammfm.nl. Wie weet draaien wij zo jouw favoriete plaat op Jammfm. Stem af op Traffic Jamm en geniet van de perfecte soundtrack voor je rit naar huis, terwijl je op de hoogte blijft van wat er speelt in de regio.

Leer meer

18:00Donderdag

Welkom bij "60 Minutes of Classics", de radio show die je meeneemt op een nostalgische reis door de beste dance classics uit de jaren 70, 80 en 90. We graven, dagelijks diep in de stoffige muziekkast om oude hits en vergeten tracks op te duiken. Geniet van de tijdloze tracks van soul, funk, groove en R&B terwijl we je iedere werkdag tussen 18:00 en 19:00 trakteren op een uur lang historische tracks. Vandaag een "60 Minutes Of Classics" met Ron Lokkerbol ...!!! Stem af op "60 Minutes of Classics" en herbeleef de gouden dagen van de dansvloer.

Leer meer

Long Version Disco Show

19:00Donderdag

Jamm On Evening

19:00Donderdag

Ontdek de ultieme disco-ervaring met de "Long Version Disco Show" gepresenteerd door Rene Thepass. Elke donderdagavond tussen 19:00 en 20:00, tijdens de koopavond, brengen we je live vanuit de JammFM studio-17 een uur lang mooie tracks, bekend en onbekend, remixen en natuurlijk lekkere freaky 12" tracks! Laat je meeslepen door de funky grooves, soulvolle melodieën en disco vibes die je doen verlangen naar de dansvloer. Of je nu een liefhebber bent van klassieke disco of op zoek bent naar nieuwe tracks, alles komt als een 12" voorbij! Mis deze unieke disco-ervaring niet en stem af op de "Long Version Disco Show" voor een uur lang onvervalst disco plezier.

Leer meer

JammCrackers

20:00Donderdag

20:00Donderdag

Op donderdagavond, van 20:00 tot 22:00, is het tijd voor hele vette tracks bij JammFM, "JammCrackers". Laat je meevoeren door de betoverende klanken van de "Recycled Dance Classic (ook door de blender) en geniet van fijne "Classical Artist". Iedere week natuurlijk een verse 104.9 mix. Tune in op JammFM en luister naar het programma "JammCrackers", gepresenteerd door niemand minder dan Ronald Richèl. Met meer dan 10 jaar ervaring op JammFM weet hij als geen ander hoe hij jouw donderdagavond funky kan invullen. Mis 'm niet en stem af op jouw verse "JammCrackers". Unieke mix van Soul, R&B, Funk, Soulfull groove....!!!!

Leer meer

The Quiet Storm

22:00Donderdag

The Quiet Storm

22:00Donderdag

Welkom bij "The Quiet Storm", de ultieme radio show voor liefhebbers van non-stop slow tracks. Laat je kietelen door onze selectie van smooth en soulvolle slow jams. Van maandag tot en met donderdag in de late uurtjes bieden we je de perfecte soundtrack voor een rustige, romantische avond. Geen onderbrekingen, alleen pure muziekgenot.  Stem af op "The Quiet Storm" en geniet van de ultieme slow jam-ervaring.

Leer meer
Huidig nummer

Titel

Artiest

Background