Vrijdag

A Brand New Day

00:00Vrijdag

brand new day

00:00Vrijdag

"A Brand New Day", de radio show die je non-stop muziek brengt tijdens de nachtelijke uren tot vroeg in de morgen. Geniet van de goede en coole klanken van funk, groove, soul en R&B terwijl je de dag begroet met positieve energie. Naast de lekkere tracks, houden we je ook op de hoogte van het laatste regionale, lokale en landelijke nieuws. Blijf op de hoogte van wat er in jouw omgeving en in de rest van het land gebeurt tijdens de vroege uurtjes. Dus stem af op "A Brand New Day" van maandag tot en met zaterdag en begin je dag op een positieve noot.

Leer meer

Jamm-On @Work

10:00Vrijdag

Jamm@Work

10:00Vrijdag

Laat Jamm-On @ Work je werkdag opvrolijken met lekkere vette funk, groove, soul, R&B, 80s, 90s & tracks van nu. Of je nu op kantoor zit, op de bouw werkt of onderweg bent in de trein, bus of metro, onze show van maandag tot en met donderdag tussen 10:00 en 16:00 (vrijdag van 10:00-14:00), zorgen voor de perfecte Jammin groove. Luister naar lokaal, regionaal en internationaal nieuws, bioscoopupdates en Jamm @ the Movies en vooral van de pure Smooth & Funky tracks, zonder onderbrekingen. Bij Jamm-On @ Work staat jouw werkplezier centraal terwijl jij productief blijft.

Leer meer

JammBalaya

11:00Vrijdag

11:00Vrijdag

Elke vrijdag, van 11:00 tot 13:00 uur, nemen Simone en Timo van Amstel je mee op een muzikale reis die je niet wilt missen. Deze show is voor velen de start van het weekend, met met een heerlijke mix van muziek, eten en feitjes waardoor je in in een smakelijke JammBalaya belandt. In JammBalaya speuren Simone en Timo onvermoeibaar naar die ene unieke "One Hit Wonder". Je zult versteld staan van de vergeten juweeltjes die ze voor je weten op te diepen. Maar dat is nog niet alles! Bereid je voor op de "Snack voor de lekkere trek", een spannend recept van DJ Simone (ook voor als je twee linkerhanden hebt in de keuken). Timo onthult zijn Guilty Pleasure, en laat je meegenieten van die nummers waar hij stiekem van houdt. Simone, onze muzikale goeroe, zal je om de week verwennen met een onvergetelijke Italo Classic. Of je nu aan het werk bent, thuis ontspant of onderweg bent, stem elke vrijdag af op JammBalaya en beleef een muzikale smaakexplosie die je niet wilt missen.

Leer meer

SoulExpress

13:00Vrijdag

13:00Vrijdag

Na het opdoen van ervaring in mijn studio, heb ik de kans gekregen om bij verschillende radiostations te werken. Een van de meest prominente was Radio Release, een bekende zender in de jaren 80 en 90 die te beluisteren was in heel Friesland, Groningen en Drenthe. Vervolgens heb ik mijn werk voortgezet bij lokale omroepen, waaronder Radio Nunspeet, Veluwe FM, EFM, Harderwijk FM en A1 Radio. Daarnaast heb ik ook bij regionale omroepen zoals Gelderland en Flevoland gewerkt. Hoewel Radio 227 en Radio 6 niet meer bestaan, heb ik ook bij deze stations ervaring opgedaan. Als een gepassioneerde liefhebber van Soul, Funk en Disco, heb ik bij JammFM de mogelijkheid gekregen om een Soul programma te presenteren. Dit programma, genaamd de "SoulExpress", wordt uitgezonden op woensdag van 19:00 tot 20:00 uur. Ik ben trots om de luisteraars te voorzien van een selectie van de beste Soul muziek.

Leer meer

The Flashback Show

14:00Vrijdag

Marcel Hergaarden

14:00Vrijdag

Welkom bij "Flash Back", de wekelijkse radio show die je vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur meeneemt op een muzikale reis vol heerlijke tracks om je weekend mee op te leuken. Live vanuit de JammFM studio-9 in Ouder-Amstel, brengt presentator Marcel Hergaarden je de beste hits en herinneringen uit het verleden. Als je iets speciaals wilt horen, kun je contact opnemen via marcel@jammfm.nl of de JammFM Chatroom. Mis deze nostalgische ervaring niet! Voor meer informatie kun je terecht op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/theflashbackradioshow. Stem af op "Flash Back" en geniet van de ultieme soundtrack voor je vrijdagmiddag oortjes.

Leer meer

16:00Vrijdag

Welkom bij Traffic Jamm, de radio show die je dagelijkse portie goede vette funk, groove, soul en R&B serveert. Tijdens onze uitzendingen van maandag tot en met vrijdag tussen 16:00 en 18:00, brengen we je niet alleen de beste muziek, maar ook belangrijke verkeersinformatie, bioscoopupdates en regionaal en lokaal nieuws. Vandaag een funky Traffic Jamm met Eric Delahaij ...!!! Met ieder uur de "LEKKERE TRACK", deze plaat kan jij aanvragen door te mailen naar studio@jammfm.nl. Wie weet draaien wij zo jouw favoriete plaat op Jammfm. Stem af op Traffic Jamm en geniet van de perfecte soundtrack voor je rit naar huis, terwijl je op de hoogte blijft van wat er speelt in de regio.

Leer meer

18:00Vrijdag

[...]

Leer meer

The Freakmix Club

19:00Vrijdag

The Freakmix Club

19:00Vrijdag

Guan Elmzoon, ook bekend als ★ALL STAR FRESH★, is een getalenteerde DJ en producer met veel ervaring. Zijn vaardigheden op de draaitafels (DMC World Championships) en zijn muzikale expertise hebben hem al snel een gerespecteerde DJ en producer gemaakt onder zijn collega's over de hele wereld. Hij is een man die de volledige mogelijkheden van de muziekindustrie kent, de peetvader van de Hip Hop en een voorloper van progressive House. Zijn DJ-sets variëren van Old School Dance Classics tot Old and New School Hip Hop, Funk, Soul, Latin - House, Tribal en Urban tunes.

Leer meer

Freaky Friday

20:00Vrijdag

Freaky Friday

20:00Vrijdag

Ontspan op vrijdagavond na een lange werkweek met "Freaky Friday". Joost v/d Velde en Tommie Tudeski brengen je een mix van heerlijke classics en fijne nieuwe tracks, samen met wat vrijdagavond vermaak en entertainment. Geniet van een lekker drankje, zet het volume ietsje harder en laat je mening achter in onze chatbox. Bij "Freaky Friday" staat een luchtige en freaky sfeer centraal, zonder te serieus te zijn. Luister naar ons op JammFM, vanaf 20 uur via www.jammfm.nl op de frequenties 104.9Mhz of 107.2MHz. Bezoek ook onze chatroom op Jammfm.nl voor extra interactie.

Leer meer

Blast from the Past

22:00Vrijdag

blast-from-the-past

22:00Vrijdag

Welkom bij "Blast from the past", de radio show met DeeJay Blaze die je meeneemt op een nostalgische reis door de wereld van electro muziek. Blaze, een ervaren rot in het radio vak, neemt je mee naar de hoogtijdagen van electro met tracks van Planet Patrol, Man Parrish, Freeze Force Crew, C.O.D en nog veel meer. Deze show is een eerbetoon aan de radio piraten in Amsterdam en is al vanaf het begin te horen op JammFM. Bereid je voor op een unieke luisterervaring vol met de beste electro beats uit het verleden. Stem af en herbeleef de magie van de oude dagen.

Leer meer
Huidig nummer

Titel

Artiest

Background