Jamm-On Zaterdag – Lunch Break

Jeff van Dijk & Nada

Gepland op

Zaterdag 12:00 15:00

Jamm-On Zaterdag – Lunch Break

Lunchbreak op JammFM: Jouw Wekelijkse Muzikale Lunchpauze!

Welkom bij Lunchbreak, het programma dat je weekend op smaak brengt! Elke zaterdag tussen 12:00 en 15:00 uur, staan Jeff van Dijk en Nada aan het roer om je een smakelijke dosis muziek en vermaak te serveren.

Ons Menu:

  • Jouw Lunchplaat – Heb je een favoriet nummer dat je wilt horen? Laat het ons weten! We draaien jouw lunchplaat live op de radio.

  • Kant A-B Lunch Slow Jamm – Trakteer jezelf op een rustige start van je middag. We brengen je de lekkerste slow jams om van te genieten tijdens je lunchpauze.

  • De Afterlunch – Laat de maaltijd zakken met onze muzikale selectie voor de tweede helft van je middag.

  • Gasten en Nieuws – We verwelkomen inspirerende gasten, van lokale talenten tot bekende persoonlijkheden, voor boeiende gesprekken. Nada brengt je ook het laatste nieuws zodat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt.


Lunchbreak is meer dan een radioprogramma; het is een culinaire reis voor je oren. Of je nu wilt ontspannen, dansen of gewoon genieten van geweldige muziek en interessante gesprekken, we hebben voor elk wat wils.

Dus, schuif gezellig aan bij onze virtuele tafel, laat je verrassen door de smaken van muziek en nieuws, en geniet van de Lunchbreak op JammFM met Jeff van Dijk en Nada.

Lees verder

Jamm-On Zaterdag – Lunch Break Crew


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background