Jamm on Zaterdag – Start Me Up!

Start Me Up!

Gepland op

Zaterdag 10:00 12:00

Jamm on Zaterdag

Start Me Up - Het Radioprogramma dat de Regio doet Leven! 🎧🌟  Elke zaterdag, van 10:00 tot 12:00 uur, nemen Pieter Kuijt, Barbara Huigen en Michel Willemse je mee op een radioreis vol boeiende verhalen, geweldige muziek en lokale flair. Wees erbij voor een ochtend boordevol vermakelijke gesprekken en verrassende wendingen.

Start Me Up – Het Radioprogramma dat de Regio doet Leven! 🎧🌟

Elke zaterdag, van 10:00 tot 12:00 uur, nemen Pieter Kuijt, Barbara Huigen en Michel Willemse je mee op een radioreis vol boeiende verhalen, geweldige muziek en lokale flair. Wees erbij voor een ochtend boordevol vermakelijke gesprekken en verrassende wendingen.

Wat kun je verwachten:

De Streektelefoon om 11:15 – Een onbekende uit de regio komt in de schijnwerpers te staan. Ontdek hun verhalen, passies en wat de regio te bieden heeft.

📰 Live Regionaal en Lokaal Nieuws – Blijf op de hoogte van wat er gebeurt in onze gemeenschap met Emilie, Ilona en Simone. We brengen je het laatste nieuws en de gebeurtenissen die jou raken.

Gasten via de telefoon of in de studio – We verwelkomen inspirerende gasten, zowel lokaal als internationaal, die hun verhalen en expertise delen. Of ze nu in de studio zijn of ons bellen van ver, je kunt altijd iets bijzonders verwachten.

Start Me Up is niet zomaar een radioprogramma; het is een venster naar de lokale cultuur, verhalen en de mensen die onze regio levendig maken. Of je nu luistert voor de muziek, de gasten of gewoon de gezellige sfeer, je bent altijd welkom aan boord.

Tune in en maak deel uit van onze radiogemeenschap. Samen creëren we geweldige radio-ervaringen die de regio doen opleven! 📻🎶📰 #StartMeUp #LokaleHelden #RadioGenot

 

Medewerkers:

Pieter Kuijt

Op z’n 17e kwam Pieter al terecht bij de lokale radio en heeft door de jaren heen diverse programma’s gemaakt in de Duin & Bollenstreek en de regio Leiden voor o.a. stations als Radio Mebora, Nens en Unity. Zijn voorliefde voor disco uit de 70s, 80s & 90s komt o.a. voort uit de Funkytown Disco Drive-in show waarmee hij in zijn jonge jaren rond toerde op menig feest & partij. Tegenwoordig start hij je zaterdag op met Jamm on Zaterdag – Start Me Up!

Michel Willemse

Barbara Huigen


Lees verder

Jamm on Zaterdag – Start Me Up! Crew


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background