Jamm-On Zondag – Middagshow

Gepland op

Zondag 16:00 18:00

Jamm-On Zondag – Middagshow

🎶🕓 Sunday Disco Groove op JammFM: Swingend de Zondagmiddag door! 🌟🕺

Zet je schrap voor een zondagmiddag vol ritme en groove! Van 16:00 tot 18:00 uur, brengen we je de beste disco classics, nieuwe funk en disco knallers tijdens Sunday Disco Groove op JammFM.

Wat kun je verwachten:

🌟 Mooie Disco Classics - Herbeleef de gouden dagen van de disco met tijdloze klassiekers die je laten dansen alsof het 1984 is.

💃 Nieuwe Funk en Disco Knallers - Ontdek de nieuwste hits en verborgen pareltjes in de wereld van funk en disco. Laat je verrassen door de frisse beats en aanstekelijke melodieën.

📰 Lokaal Nieuws - Blijf op de hoogte van wat er in de omgeving Ouder-Amstel gebeurt. Van evenementen tot belangrijke ontwikkelingen, we houden je op de hoogte terwijl je meedeint op de muziek.

Sunday Disco Groove is jouw wekelijkse dosis funky plezier en dansbare vibes op JammFM. Of je nu alleen luistert, met vrienden danst of gewoon ontspant met de muziek op de achtergrond, wij zorgen voor de perfecte soundtrack voor je zondagmiddag.

Dus, gooi die discobal omhoog, trek je dansschoenen aan en laat je meeslepen door de Sunday Disco Groove op JammFM. Het feest begint hier!

Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background