Speciale politie-eenheid valt flat in Duivendrecht binnen, drie aanhoudingen

Geschreven door Op 10 april 2020

Bij een grote politieactie aan het Parnassiaveld in Duivendrecht zijn vanmiddag drie verdachten opgepakt. Volgens de politie was er sprake van ‘verdachte omstandigheden’. 

De flat werd rond 13.45 uur omsingeld door agenten met zware kogelwerende vesten, die alleen gedragen worden als er sprake is van vermoedelijk vuurwapens of messen. Een team van de Dienst Speciale Interventies van de politie, dat bestond uit onder meer leden van de unit interventie, is enige tijd later de flat binnengevallen. Agenten hebben drie verdachten overgebracht naar het politiebureau, één van hen droeg een spuugmasker.

Een politiewoordvoerder zegt dat de politie ter plaatse kwam vanwege een melding over verdachte omstandigheden. Wat dat voor omstandigheden waren kan ze niet zeggen, maar vanwege de inzet van de speciale politie-eenheid lijkt het erop dat er in eerste instantie gedacht werd aan de aanwezigheid van (vuur)wapens. 

De drie zijn uiteindelijk opgepakt vanwege drugsbezit. Volgens buurtbewoners leek het er al langere tijd op dat er in de woning drugs gedeald werd.

Bron AT5


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp