Streektelefoon met Demi Nieuwenhuizen over tuinen.

Geschreven door Op 15 april 2024

Afgelopen Zaterdag spraken Simone en Pieter in “Start Me Up” tijdens het item Streektelefoon met Demi Nieuwendijk van Nieuwendijk Groen. Met passie vertelde Demi over hoe hij samen met zijn broer (Mike) van van zijn hobby tot een bedrijf het aanleggen en onderhoud van tuinen is gekomen. Luister het gesprek hier terug:

Het ontstaan

Sinds wij jong zijn, zit de passie voor tuinen er al in bij ons. Wat als een hobby begonnen is in kleine tuinen, is uitgegroeid tot een vakbekwaam hoveniersbedrijf. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf met een jong team om ons heen. Wij streven binnen ons bedrijf naar ‘kwaliteit en service’. In 2018 hebben wij ons eigen hoveniersbedrijf opgericht.

Maak kennis met ons

Welkom bij Nieuwendijk Groen! Wij zijn Demi en Mike Nieuwendijk, twee broers die met passie en plezier tuinonderhoud, tuinrenovatie, boomverzorging, houtbouw, grondwerk en tuinaanleg verzorgen. Gestart in Ouderkerk aan de Amstel, zijn we nu ook onder andere actief in Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Amsterdam en Ronde Venen. Onze missie is om jouw buitenruimte niet alleen mooier te maken, maar ook om te laten leven. Ontdek de mogelijkheden van Nieuwendijk Groen en laat jouw tuindromen werkelijkheid worden.

 

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp