Tot 8 maart inzicht in ontwerpbesluit brug Ouderkerk

Geschreven door Op 2 maart 2017

De plannen voor de verbouwing van de brug van Ouderkerk liggen nog tot 8 maart ter inzage. Inwoners kunnen tot 8 maart laten weten of ze het eens zijn met het ontwerpbesluit.

De plannen zijn in te zien  bij het NoordHollands archief in Haarlem, in het gemeentehuis van Ouderamstel, in het gemeentehuis in Amstelveen en via de site ruimtelijkeplannen.nl.
Er zijn plannen voor een nieuwe, bredere brug omdat de huidige brug in Ouderkerk aan het einde van de technische levensduur is, en de huidige verkeersstromen niet meer goed kan verwerken. Omdat de kruispunten in de buurt overbelast zijn wordt ook de N522 heringericht. Het huidige kruispunt van de Oranjebaan met Amsteldijk Noord/Amstelzijde verdwijnt op de huidige locatie en wordt meer naar het westen aangesloten op de nieuw aan te leggen verbindingsweg en de gemeentelijke weg naar Amstelslag. Deze verbeteringen maakt de situatie voor alle weggebruikers veiliger. De ontwikkelingen over de Brug Ouderkerk zijn te volgen op de website van de Provincie Noord Holland.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp