Twee nieuwe watertappunten

Geschreven door Op 12 maart 2022

Afgelopen week heeft wethouder gezondheid, Barbara de Reijke, een nieuw watertappunt in Duivendrecht in gebruik genomen. Dit watertappunt staat bij voetbalvereniging CTO’70. Het tweede watertappunt komt bij voetbalvereniging sv Ouderkerk in Ouderkerk aan de Amstel. Deze wordt komende week geplaatst.

De watertappunten passen in het gezondheidsbeleid waarbij ingezet wordt op informeren over een gezonde levensstijl en de inrichting van de openbare ruimte die de gezondheid bevorderd. Wethouder gezondheid, Barbara de Reijke geeft aan: “Voldoende water drinken is erg belangrijk. Het lichaam heeft 1,5 tot 2 liter per dag nodig en dat haal je niet altijd. Kiezen voor water in plaats van frisdrank is goed voor je tanden en draagt bij aan een gezond gewicht”.

Met de plaatsing van de twee nieuwe watertappunten, zijn in totaal vier watertappunten aanwezig in de gemeente Ouder-Amstel. In Duivendrecht staan deze op het Dorpsplein en bij voetbalvereniging CTO’70. In Ouderkerk aan de Amstel staat er een watertappunt in de Dorpsstraat (bij het gemeentehuis) en een voor het terrein van de voetbalvereniging sv Ouderkerk. Er komen activiteiten in het voorjaar om extra aandacht te vestigen op de watertappunten.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp