Verbreding A9 Ouder-Amstel en Amstelveen, Online informatie bijeenkomst

Geschreven door Op 1 september 2020

Weten welke werkzaamheden op de planning staan voor de verbreding van de A9 Badhoevedorp – Holendrecht?

Meld je dan aan voor de online bijeenkomst op 8 september voor Ouder-Amstel, of op 9 september voor Amstelveen. Weten hoe? Check de link!

De afgelopen maanden hebben Rijkswaterstaat en VeenIX voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Graag praten wij u bij over de werkzaamheden die de komende maanden op de planning staan ter hoogte van Amstelveen en Ouder-Amstel en welke hinder dit kan opleveren voor de omgeving.

Omdat we geen fysieke bijeenkomst kunnen organiseren in verband met de coronamaatregelen, doen we dat via een online presentatie (webinar). U kunt de presentatie thuis via uw computer volgen en vragen stellen. Hier leest u hoe dat werkt.

8 en 9 september

  • De online informatiebijeenkomst over de werkzaamheden aan de verbreding van de A9 ter hoogte van Ouder-Amstel vindt plaats op dinsdag 8 september om 20.00 uur.

 

  • De online informatiebijeenkomst over de werkzaamheden aan de verbreding en de verdiepte aanleg van de A9 ter hoogte van Amstelveen vindt plaats op woensdag 9 september om 20.00 uur.

Aanmelden

Voor het webinar moet u zich vooraf aanmelden. Dat kan nu al. Daarvoor kiest u eerst de bijeenkomst waarvoor u zich wilt aanmelden:

Nadat u op de link hebt geklikt, kunt u uw e-mailadres opgeven en op aanmelden klikken.

  • U krijgt per e-mail een bevestiging van uw deelname, inclusief een agendaverzoek
  • Een dag voor het webinar ontvangt u een herinnering
  • Op de dag zelf ontvangt u ook nog een herinnering

In alle e-mails die u ontvangt staat ook telkens de link naar de website waar u het webinar kan volgen. Dat is dezelfde link als de aanmeldlink. Lukt het u niet om om 20.00 uur in te loggen, maar wel bijvoorbeeld om 20.10 uur? Geen probleem. U kunt het webinar terugspoelen en alsnog vanaf het begin kijken. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? We nemen alles op zodat u het later altijd terug kunt kijken via dezelfde link, die we ook weer op deze website zullen delen.

Presentatie en vragen

Het webinar duurt ongeveer 1,5 uur. Lammert Postma van Rijkswaterstaat, Fieke Uitenthuis en Jara Brinkman van VeenIX, een medewerker van de gemeente Ouder-Amstel (8 september) en Jelle Westra van de gemeente Amstelveen (9 september) vertellen tijdens de presentatie over de toekomstige werkzaamheden. Tijdens de presentatie kunt u als kijker vragen stellen die beantwoord worden door de aanwezigen. Als uw vraag niet tijdens het webinar wordt beantwoord, dan ontvangt u het antwoord via de mail. Na het webinar ontvangt u een evaluatieformulier. Wilt u dit formulier invullen, zodat wij weten hoe u deze opzet heeft ervaren?


Lees verder

Volgend bericht


Thumbnail
Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp