Verdachte aangehouden in zaak doodgeschoten kapper Duivendrecht

Geschreven door Op 22 november 2019

De politie heeft vrijdag een man van 49-jaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Seif Ahmed. De 34-jarige Ahmed werd op 1 oktober in kritieke toestand aangetroffen in zijn auto in Duivendrecht.

Een toevallige passant vond Ahmed in een auto bij tuinpark Nieuw Vredelust op de Buitensingel in Duivendrecht. Ahmed overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Zijn dochter van veertien maanden zat nog op de achterbank.

Bij de politie is bekend dat Ahmed die middag een afspraak had met een vriend. Vermoedelijk wilde Ahmed met hem zijn financiën bespreken, want hij was van plan een huis te kopen. Na een kort praatje stapten de mannen ieder in hun eigen auto en reden ze naar de Makro in Duivendrecht om te tanken. Zijn auto, een witte Volkswagen Golf, werd vervolgens om 15.23 uur gefilmd op de Holterbergweg in de richting van de Johan Cruijff Arena. Om 16.08 uur kwam de auto in tegengestelde richting opnieuw over de diezelfde weg. Het is niet vast te stellen of Seif Ahmed op die momenten zelf achter het stuur zat.

De politie tast in het duister over het motief van de moord. Er gaan geruchten dat Ahmed mogelijk beroofd zou zijn, hij zou namelijk een behoorlijk bedrag gespaard hebben om een huis te kopen. 

Seif Ahmed was afkomstig uit Egypte en woonde sinds 2015 in Amsterdam. Hij was getrouwd met een vrouw die hij in Nederland had ontmoet, had twee kinderen en werkte als kapper in West. Hij was geen bekende van de politie.  


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp