Volt Amsterdam komt in actie voor vluchtelingen

Geschreven door Op 5 maart 2021

In navolging van een succesvolle inzamelingsactie in augustus en september van vorig jaar, is Europese partij Volt nu een inzamelingsactie gestart voor de vluchtelingen die gestrand zijn in de Franse plaats Calais.

Onder de noemer Europe Cares zamelt Volt in heel Europa spullen in voor vluchtelingen die onder barre omstandigheden moeten zien te overleven, waarbij er deze keer dus extra aandacht is voor de vluchtelingen in Calais. In dit kader is Volt onder andere op zoek naar slaapzakken, dekens en winterkleding. Volt is naar eigen zeggen gestart met deze actie omdat het niet lijdzaam wil toekijken hoe vluchtelingen in heel Europa aan hun lot worden overgelaten. Volt wil de vluchtelingen helpen om de winter door te komen en aandacht creëren voor de slechte situatie waarin vluchtelingen in heel Europa in deze toch al moeilijke tijd moeten zien te overleven.

Mensen die spullen hebben liggen en mee willen helpen aan dit initiatief kunnen deze tot en met 15 maart doneren aan vertegenwoordigers van Volt in Amsterdam. Doneren kan door contact op te nemen met Daan Vellema, Daan.Vellema@volteuropa.org.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp