Vrijgelaten verdachte opnieuw aangehouden

Geschreven door Op 13 september 2020

Opnieuw aangehouden

De 33-jarige man uit Amstelveen die woensdag werd aangehouden in verband met de dood van zijn 26-jarige partner is na zijn eerdere vrijlating vrijdagavond opnieuw aangehouden. De vrouw werd woensdagochtend dood aangetroffen in een woning aan de Suze Groeneweglaan in Amstelveen. Eerder leek de vrouw niet te zijn overleden door een misdrijf, maar uit forensisch onderzoek blijkt inmiddels anders. De aangehouden man wordt verdacht van poging tot doodslag.

Een 26-jarige vrouw is in de vroege ochtend van woensdag 9 september 2020 onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in een woning aan de Suze Groeneweglaan in Amstelveen. De politie hield een 33-jarige man aan op verdenking van betrokkenheid bij haar dood. De recherche stelt een onderzoek in naar de omstandigheden.

Rond 4.45 uur kwam op de gemeenschappelijke Meldkamer Amsterdam een melding binnen van een reanimatie van een vrouw. Reanimatie mocht niet meer baten, de vrouw overleed in de woning. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de exacte toedracht en doodsoorzaak is. De woning is afgezet voor sporenonderzoek en we zijn gestart met een buurtonderzoek. Ook medewerkers van Forensische Opsporing (FO) zijn in de woning voor onderzoek.

Het onderzoeksteam roept dringend getuigen op die informatie hebben om zich bij de politie te melden.
Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u meer informatie over een mogelijke aanleiding? Dan vragen wij u om contact op met te nemen met de politie.
Dat kan door te bellen naar 0900- 8844.
Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp