VVD stelt kandidatenlijst verkiezingen vast

Geschreven door Op 11 december 2021

Tijdens de, corona-proof gehouden ledenvergadering in Brasserie Paardenburg op 23 november is de volledige kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 unaniem vastgesteld. Begin november is huidig wethouder Barbara de Reijke al benoemd tot lijsttrekker van de VVD in Ouder-Amstel. Voorzitter Claudio Mancinelli spreekt over een stabiele en krachtige kandidatenlijst die bestaat uit ervaren raadsleden, waaronder huidig fractievoorzitter Frans Slats. De VVD is in Ouder-Amstel met drie raadszetels de grootste partij.

Vier jaar geleden was De Reijke ook lijsttrekker en werd de VVD onder haar aanvoering de grootste partij van Ouder-Amstel bij de gemeenteraadsverkiezingen. Barbara de Reijke: “Met veel enthousiasme heb ik mij de afgelopen vier jaar ingezet voor de gemeente. Namens de VVD heb ik mij onder andere ingezet voor voor het bouwen van betaalbare woningen voor onze jongeren en voor maximale voorrang voor onze inwoners bij huurwoningen. Ook het op orde brengen van de gemeentefinanciën was hard nodig. Maar ook het realiseren van sportvoorzieningen en het zorgen dat inwoners beter betrokken worden bij bouwprojecten was een belangrijk uitgangspunt. Voor de komende jaren liggen er nog genoeg uitdagingen te wachten. Als echte VVD’ers staan wij positief in het leven en zoeken we bij elke uitdaging naar mogelijkheden hoe we het voor alle betrokkenen zo goed mogelijk kunnen oplossen. Gelukkig hoef ik dat niet alleen te doen en hebben we een kandidatenlijst met lokale toppers. Ik ben blij dat we een lijst hebben kunnen samenstellen met zulke kwalitatief goede kandidaten!”
Op nummer twee van de lijst staat de huidige fractievoorzitter Frans Slats. De rest van de lijst bestaat uit Marten Hilbrands, Geert Drese, Peter Krak, Fred Rienstra, Philip Sickler en Pieter van den Busken.
Ook het lokale VVD-verkiezingsprogramma werd vastgesteld en is op de website geplaatst. De gemeenteraadsverkiezingen staan gepland voor 16 maart 2022. Lees meer op: VVD periode-2022-2026

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp