Week van de AfvalHelden

Geschreven door Op 3 maart 2021

Het is de ‘Week van de Afvalhelden’. Hoogtijd om onze afvalhelden in het zonnetje te zetten: onze chauffeurs, beladers, groenmedewerkers, medewerkers op het milieudepot, zwerfvuilpakkers en de strooiploegmedewerkers! Want zonder deze helden zou ons mooie Ouder-Amstel een stuk minder schoon zijn. Mannen bedankt!

Week van de AfvalHelden

Begin 2020 toen de coronacrisis begon, werd het duidelijk hoe belangrijk onze mannen zijn. Elke dag staan ze voor u klaar. De chauffeurs en beladers die met een inzamelvoertuig de containers legen. De groenmedewerkers die zorgen dat het groen in onze gemeente aangelegd en onderhouden wordt. De medewerkers op het milieudepot, die zorgen dat iedereen veilig hun grofvuil kan wegbrengen. De medewerkers die de prullenbakken legen en het zwerfafval opruimen. De strooiploegen die tijdens onze wintermaanden de weg veilig houden. En met hen nog vele andere medewerkers die Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel dagelijks schoon en veilig houden!

“De gemeente Ouder-Amstel zet graag deze AfvalHelden in het zonnetje. Helden met een hoofdletter H, want dat zijn ze. Onder een AfvalHeld verstaan wij iedereen die zich dagelijks in de praktijk inzet in de gehele afvalketen en de openbare ruimte. En dat doen ze met veel inzet, passie en plezier!”, vertelt wethouder Axel Boomgaars enthousiast.

Foto: Op anderhalve meter afstand en met veel plezier zijn de mannen voor u op de foto gegaan.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp