Weekmail start met nieuwsdienst in Ouder-Amstel

Geschreven door Op 16 januari 2024

Deze maand heeft Weekmail het aanbod van nieuwsbrieven uitgebreid naar onder andere gemeente Ouder-Amstel. Inwoners die zich inschrijven via weekmail.nl ontvangen regelmatig een overzicht van het belangrijkste nieuws uit, van en over de gemeente Ouder-Amstel, de inwoners, lokale bedrijven en de plaatselijke (sport)verenigingen. Weekmail selecteert uit duizenden bronnen alle berichten die voor jou interessant zijn. Dit maakt de Weekmail een goede aanvulling op de berichtgeving van de al aanwezige lokale media zoals Jamm FM.

Weekmail

Gewoon in je e-mail

Blijf van al het lokale nieuws op de hoogte zonder iets te missen of eindeloos op je telefoon te hoeven scrollen. We verzamelen alle belangrijke en leuke berichten uit je gemeente en sturen je die per e-mail naar je toe. Lees het nieuws met de Weekmail wanneer het jou uitkomt makkelijk op je mobiel, tablet of computer.

Vertrouwd concept

Weekmail is in 2019 begonnen met het verzenden van nieuwsbrieven in gemeente Kaag en Braassem en wordt daar inmiddels door meer dan 10% van de inwoners wekelijks gelezen. Lezers ervaren de Weekmail als een fijne informatiebron die hen goed op de hoogte houdt van het lokale nieuws.

Gratis aanmelden

Inwoners en geïnteresseerden kunnen zich simpel en gratis aanmelden voor de Weekmail door naar weekmail.nl te gaan. Het enige dat ingevuld hoeft te worden is de woonplaats en het emailadres om de nieuwsbrief op te ontvangen.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp