De winnaars van de fotowedstrijd voor het nieuwe F.A. Warnerspad zijn bekend

Geschreven door Op 22 december 2020

Levi, Hafsa en Pharell van het Ir. Lely Lyceum in Amsterdam maakten volgens de jury de mooiste foto.

Zij ontvingen een gesigneerd Ajax shirt en winnen daarnaast een professionele fotoshoot in de Johan Cruijff ArenA.

Samen met alle andere inzendingen krijgen deze een prominente plek langs het F.A. Warnerspad.

Wethouder Marian van der Weele was jurylid namens Ouder-Amstel: “Je ziet in de gezichten van deze drie toptalenten de vastberadenheid om met de voetbal onder hun voet de mooiste trucs te gaan laten zien.”

Kijk hier voor meer info.

De opdracht was om een foto van een voetbalmoment in Amsterdam Zuidoost of Ouder-Amstel te delen. Volgens de jury sprong de winnende foto eruit door de stoere en trotse uitstraling.

Felicitaties

De winnaars Levi, Hafsa en Pharell werden gefeliciteerd door stadsdeelbestuurder Dirk de Jager met een videoboodschap. Ze kregen een gesigneerd Ajax-shirt én zij zijn uitgenodigd voor een fotosessie in de Johan Cruijff ArenA.

Fototentoonstelling

De winnende foto krijgt een plekje langs het F.A. Warnerspad. Ook een aantal andere ingezonden voetbalfoto’s krijgt een tijdelijke plek in de tentoonstelling langs het F.A. Warnerspad. Welke foto’s, dat wordt later bekend gemaakt.*

Juryoordeel

De jury bestond uit leden van Ajax, de Johan Cruijff ArenA, de gemeente, Amsterdam en Ouder-Amstel. Over de winnende foto zeiden zij:

  • Johan Cruijff ArenA: “Gave foto die heel sterk overkomt, plezier en stoere houding uitstraalt. Krijg meteen zin om een potje op het schoolplein te voetballen.”
  • Gemeente Ouder-Amstel: “Je ziet in de gezichten van deze drie toptalenten de vastberadenheid om met die voetbal onder hun voet de mooiste trucs te gaan laten zien. Plezier en serieuze inzet zijn van de gezichten te lezen!”
  • Ajax: “Drie stoere en trotse voetballers. Ajax stimuleert met verschillende projecten via de Ajax Foundation dat kinderen op en buiten school meer bewegen. Voetballen heeft ook een verbindende factor. Het Lely Lyceum heeft daar oog voor.”
  • Amsterdam Zuidoost: “Een mooi plaatje van diversiteit, jongens en meiden met talent laten zich zien. Het Zuidoost van de toekomst, want dat zijn jullie!”

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp