Workshop Houtbewerking in het Amsterdamse Bos

Geschreven door Op 7 juni 2024

Leer meer over hout en maak je eigen creatie

Altijd al willen weten hoe hout wordt verwerkt en wat je ermee kunt doen? Dan is de workshop Houtbewerking in het Amsterdamse Bos iets voor jou. Op woensdag 12 juni a.s. kun je een kijkje nemen in de houtwerf van de gemeente Amsterdam, die normaal gesproken niet toegankelijk is voor publiek. Je krijgt er een rondleiding en je gaat zelf aan de slag met hout.

De workshop wordt georganiseerd door het Amsterdamse Bos in samenwerking met de houtwerkers van de gemeente. Zij laten je zien hoe hout wordt gekapt, gezaagd, gedroogd en bewerkt. Je leert over de verschillende soorten hout, de eigenschappen en de toepassingen. Je krijgt ook de kans om zelf iets te maken van hout, zoals een vogelhuisje, een snijplank of een kunstwerk. Je mag je eigen creatie mee naar huis nemen.

De workshop duurt van 10.00 tot 12.00 uur en kost 15 euro per persoon. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers, dus wees er snel bij. Je kunt je aanmelden via de website . Daar vind je ook meer informatie over de workshop en andere activiteiten in het Amsterdamse Bos.

Tickets voor de workshop op woensdag 12 juni a.s. kun je bestellen op deboswinkel.amsterdam.nl
Auteur: Maurice Becker
Foto: Jammfm

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp