27 april bestaat Bakker Out 125 jaar

Geschreven door Op 26 april 2022

Op 27 april viert Bakker Out in Ouderkerk aan de Amstel het 125-jarig jubileum.

Vijf generaties
In de bakkerij wordt al ruim 400 jaar brood gebakken. Vanaf 1600 is de bakkerij vele malen in andere handen overgegaan. Het oudste zichtbare deel van het schitterende pand dateert uit de 18e eeuw. Op 27 april 1897 nam het echtpaar Johannes Adrianus Out en Anna Nooy de bakkerij aan de Kerkstraat over. En inmiddels werkt de 4e generatie, Hans en Willy Out, samen met de 5e generatie, Jacqueline Out. Sinds 1 januari 2019 werkt Jacqueline samen met haar vennoot Edwin Meissen aan de toekomst van Bakker Out.

Rijk historisch verleden
De bakkerij kent een rijk historisch verleden. Als je de bakkerij binnenloopt vind je overal deze herinneringen uit het verleden terug. Van de foto’s en voorwerpen in de tearoom tot de originele tegels uit 1600 bij het koffiemeubel. De bakkerij ademt dan ook nostalgie.

Jubileum magazine
Ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum heeft men de geschiedenis (opnieuw) vastgelegd in ‘boekvorm’. Het boekje ‘100 jaar Bakkerij Out‘ geschreven door 3e generatie-bakker Jan Out diende hiervoor als basis. Dit boekje is in een moderner jasje gegoten en aangevuld met de geschiedenis van de laatste 25 jaar.

Klik hier voor de link naar het magazine op onze website.

Bakkerij Out kijkt vol vertrouwen uit naar de toekomst met alle uitdagingen die daarbij op hun pad komen. Net als de afgelopen 125 jaar zullen zij dit ook de komende jaren met veel enthousiasme blijven doen.

Men wil langs deze weg iedereen bedanken waar zij de afgelopen jaren een fijne samenwerking mee hebben gehad en/of nog hebben. Deze band koesteren zij als familiebedrijf enorm. Dank daarvoor!

Graag tot ziens in de bakkerij op het mooiste plekje in Ouderkerk aan de Amstel
Hans en Willy Out
Jacqueline Out
Edwin Meissen


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp