27 juni 15.00 uur concert in de Urbanuskerk in Ouderkerk

Geschreven door Op 23 juni 2021

Eindelijk kan de Stichting Vollebregt Orgel Ouderkerk weer een concert organiseren. Nu de corona maatregelen zijn versoepeld gaan we snel van start.

Op 27 juni om 15.00 uur is er in de St. Urbanuskerk in Ouderkerk een concert door het Frank Bridge Kwartet met muziek van Dvořák en Brahms.

 

Nu de corona maatregelen steeds verder worden versoepeld, kan de Stichting Vollebregt Orgel Ouderkerk weer concerten organiseren. We zijn heel blij dat we u kunnen uitnodigen voor het eerste concert in dit jaar in onze St. Urbanuskerk, door het Frank Bridge Piano kwartet op zondag 27 juni om 15.00 uur.

Het Frank Bridge Piano Kwartet bestaat uit de dames Örzse Adam op altviool en Florien Hamer op cello en de heren Hans van Beelen, piano en Jacob Plooij, viool. Zij brengen drie delen van het Piano-kwartet op. 23 nr. 1 in D-groot van Antonin Dvořák en vier delen van het Pianokwartet op. 60 nr. 3 in c-klein van Johannes Brahms.

Inschrijving

Voor het concert geldt het nieuwe corona toelatingsbeleid. U kunt zich aanmelden op stgvollebregt@gmail.com tot 23 juni. Mocht u na inschrijving toch verhinderd zijn, wilt u dat s.v.p. via dit emailadres aan ons laten weten. U ontvangt persoonlijk een bevestiging van uw reservering.

Het concert is vrij toegankelijk.  Na afloop is er een deurcollecte om de kosten te dekken.

We hopen u op 27 juni (zondag) te kunnen ontmoeten.

Om alvast in uw agenda te noteren: op 26 september is het volgende concert dat wordt gegeven door Susanne Brussee-van de Vosse (sopraan) en Peter van de Kamp (piano).


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp