Aanpassen rijweg Waddenland

Geschreven door Op 3 februari 2018

Zoals u wellicht weet is het eerste gedeelte van het Waddenland smal. Dit heeft geleid tot enkele aanrijdingen met geparkeerde auto’s. De gemeente heeft hierop besloten om de rijweg tussen de zijuitgang van de brandweerkazerne tot en met de inrit naar de flat Waddenland 1 tot en met 12 te verbreden.

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden om de rijweg te verbreden starten in de week van 12 februari 2018 en duren circa drie weken. Gedurende deze tijd wordt de rijweg tussen de zijuitgang van de brandweerkazerne tot en met de inrit naar de flat Waddenland 1 tot en met 12 afgesloten.

Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd zodat de toegang tot de flat Waddenland 1 tot en met 12 zo kort mogelijk is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Deze afsluiting vindt plaats in de week van 26 februari 2018. De flat blijft bereikbaar voor fietsers en voetgangers.

Bereikbaarheid

Het éénrichtingverkeer wordt tijdens de afsluiting van het begin van het Waddenland tijdelijk opgeheven zodat de omwonenden bereikbaar blijven en de winkeliers kunnen laden en lossen. Het voetpad nabij de afsluiting van de rijweg blijft open.

Parkeren

De parkeervakken aan weerszijden van de afsluiting wordt tijdelijk opgeheven.

Bomen nabij dorpshuis

Er worden ook 3 bomen geplant tussen het dorpshuis en Waddenland 56. Het betreffen hier drie Japanse sierkersen (Prunus Subhirtella “Fukubana”).

Meer informatie

Wanneer u vragen heeft over dit project, dan kunt u contact opnemen met de heer C.G. Maas. Hij is bereikbaar via telefoonnummer op (020) 496 21 21 op maandag tot en met donderdag en vrijdagochtend, of per e-mail via gemeente@ouder-amstel.nl t.a.v. de heer C.G. Maas.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp