André en Janny ontvangen lekkers van Bakkerij Out

Geschreven door Op 6 juni 2024

bekende duo van het populaire televisieprogramma Heel Holland Bakt was op ontdekkingstocht door ons mooie land, en deed ook Ouderkerk aan. Ze reisden per boot over de Amstel, en meerden aan bij de ambachtelijke bakkerij Out.

Bakker Willy Out stond hen al op te wachten met een mand vol lekkers. Hij had speciaal voor deze gelegenheid allerlei heerlijke broden, koeken en gebakjes gebakken, die hij met trots overhandigde aan de twee gasten. André en Janny waren zichtbaar onder de indruk van de kwaliteit en de variatie van het Ouderkerkse assortiment. Ze namen de mand dankbaar in ontvangst, en beloofden er goed van te smullen onderweg.

Het bezoek van André en Janny was onderdeel van een nieuwe serie van Omroep MAX, waarin ze ons land verkennen vanaf het water. Ze varen langs verschillende plaatsen, en proeven de lokale specialiteiten. Ze laten zich verrassen door de verhalen, de geschiedenis en de cultuur van elke bestemming. De serie is binnenkort te zien op televisie, dus houd de gids in de gaten! Wie weet zie je dan ook de bakkerij van Willy Out in beeld, en krijg je een glimp van de mand met lekkers die hij aan André en Janny gaf.

Auteur: Daniel Zondervan

Foto: Bakkerij Out


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp