BACA vertellen in de uitzending over Bikers Against Child Abuse

Geschreven door Op 19 juni 2024

BACA Bikers Against Child Abuse te Gast bij MC DJ R@yden

Op woensdagavond hadden we een bijzondere uitzending bij Jammfm met MC DJ R@yden. Te gast waren Road Captain Charly and Vice Press Chaffee, leden van Bikers Against Child Abuse (BACA), een organisatie die zich inzet voor het beschermen en steunen van mishandelde kinderen.

BACA is een wereldwijde organisatie die werkt aan het creëren van een veilige omgeving voor kinderen die het slachtoffer zijn geworden van misbruik. De stoere bikers van BACA rijden niet alleen indrukwekkende motoren, maar hebben ook een groot hart. Hun aanwezigheid biedt kinderen een gevoel van veiligheid en kracht, waardoor zij zich gesteund en beschermd voelen.

Tijdens de uitzending vertelden Charly en Chaffee over hun missie en activiteiten. Ze legden uit hoe zij kinderen helpen om hun angsten te overwinnen en hun vertrouwen terug te winnen. Door hun zichtbare en fysieke aanwezigheid zorgen ze ervoor dat kinderen zich veilig voelen en dat de daders weten dat er iemand is die over hun slachtoffers waakt.

Het was een inspirerend gesprek waarin duidelijk werd hoeveel verschil BACA maakt in het leven van mishandelde kinderen. Wilt u meer weten over BACA en hun geweldige werk? Luister dan het volledige interview terug via deze link.

Voor meer informatie over BACA Bikers Against Child Abuse, bezoek hun website en ontdek hoe ook jij kunt bijdragen aan deze nobele zaak. Samen kunnen we een veilige omgeving creëren voor alle kinderen.

Auteur: DJ MC Rayden
Foto: BACA


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp