Bezoek aan de Bascule

Geschreven door Op 10 december 2019

Het college van B&W heeft dinsdag 10 december een inspirerend bezoek gebracht aan jeugd-ggz aanbieder de Bascule en de Pionier. De Pionier is een school voor speciaal basisonderwijs in Ouder Amstel . Met Joyce LangenackerAxel BoomgaarsRineke Korrel Marian van der Weele en Brabara de Reijke.

De Bascule is er voor kinderen, jongeren en gezinnen die psychische hulp nodig hebben. Vaak zijn de problemen er al een tijd en worden ze steeds erger. Door de problemen kan je als ouder of verzorger het gevoel hebben dat je je kind soms niet meer goed kunt helpen. Dan kunt u bij de Bascule terecht.

U en uw kind staan bij de Bascule centraal. Samen met u, uw kind en de verwijzer kijken we waar jullie hulp voor willen en welke doelen jullie willen bereiken. We bespreken hoe wij kunnen helpen en hoe we met elkaar samen kunnen werken om de doelen te bereiken. Omdat de problemen ook invloed hebben op de rest van uw gezin, is er in de behandeling ook aandacht voor hen. Om uw kind de beste hulp te geven, werken we samen met de leerkracht, de huisarts of andere hulpverleners. Dit doen we met respect voor de achtergrond en cultuur van u en uw kind. Samen zetten we ons in om uw kind de hulp te bieden die nodig is. Samen, beter. Daar staat de Bascule voor.Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp