Concert vanmiddag om 16:00 uur in de Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel

Geschreven door Op 9 juni 2024

Er zijn nog kaartjes, wees snel:

Vanmiddag om 16:00 uur vindt er een prachtig concert plaats in de sfeervolle Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel. Dit is een unieke gelegenheid om te genieten van geweldige muziek in een prachtige setting. Voor de liefhebbers van violen, accordeon en contrabas is er de komende zondag, 9 juni, een bijzonder concert van de Klezmer Society, onder de naam “OuderkerkConcert”.

De band, bestaande uit de violisten Bert Vos en Iefke Wang, Eva van de Poll op cello en Elianne van Ee op accordeon, brengt een middag vol met variaties en versieringen. Een klein voorproefje kunt u vinden op de website van de Klezmer Society.

Vanwege Amstellanddag begint het concert een uurtje later dan gewoonlijk, om 16:00 uur. Stichting Vrienden Vollebregt Orgel Ouderkerk nodigt u van harte uit voor deze uitvoering in de St. Urbanuskerk, Achterdijk 1, 1191 JG in Ouderkerk aan de Amstel. Natuurlijk bent u na afloop welkom voor een hapje en een drankje en een ‘meet-and-greet’ met de artiesten.

Kaartverkoop en Informatie:

  • Voorverkoop: Bakker Out (Kerkstraat 1 in Ouderkerk)
  • Telefonisch bestellen: 06-1361-9613
  • Aan de deur: Kaarten zijn ook voor aanvang verkrijgbaar

Toegangsprijs: € 15,00

Na afloop wordt u een hapje en een drankje aangeboden door Bakkerij Out, Eetwinkel Stronkhorst, Plus Ouderk-Amstel en de Rabobank.

Mis deze muzikale middag niet en zorg dat je erbij bent! Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek onze website of kom langs bij de Urbanuskerk. We hopen je vanmiddag te verwelkomen!

Luister het gesprek hier terug:

Auteur: Michel Willemse

Foto: Klezmer Society


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp