CORONAVIRUS: Bakker Out b lijft open

Geschreven door Op 15 maart 2020

Met gemengde gevoelens schrijven we dit bericht, maar samen moeten we er alles aan doen om het coronavirus in de kiem te smoren. Onze winkel en webshop blijven uiteraard open maar naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en de nieuwe aanwijzingen van de overheid zijn wij genoodzaakt om de tearoom en het terras tot 6 april te sluiten.

Wil je liever niet zelf de deur uit om je brood of gebak te halen? Plaats dan een bestelling in de webshop en we bezorgen deze graag bij je thuis. Afhalen in de winkel mag ook gewoon, maar zo lang de maatregelen van de overheid van kracht zijn, bezorgen we bestellingen via de webshop tegen een aangepast tarief*.

*In Ouderkerk a/d Amstel bezorgen we gratis. In onder andere Amstelveen, Diemen Abcoude en Duivendrecht zijn de bezorgkosten aangepast. Kijk voor de actuele bezorgkosten in de webshop.

In deze bijzondere en onzekere tijden hebben we elkaar nodig om deze crisis het hoofd te bieden. Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen die wellicht wat extra aandacht nodig hebben.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp