De eerste tranen gedroogd, maar hoe nu verder met KEK

Geschreven door Op 6 mei 2021

Er is heel veel steun en er zijn veel reacties op het nieuws dat KEK geen plekje meer heeft.
In een betoog schrijven de broers het volgende:
Dit is óns dorp. Ons thuis. Onze tuin. De Tuin van Ouderkerk. Geeft dit niet de verbondenheid aan waar iedereen met een hart voor Ouderkerk zo trots op is?
Dit is dé Plek voor KEK! Daar is geen twijfel over mogelijk. Met ‘ons’ bedoelen we zéker niet alleen KEK! en de inwoners van Ouderkerk (en omgeving) die nu massaal van zich laten horen.
De Amstelbocht is een fantastische vereniging die het lidmaatschap van elke Ouderkerker verdient. Elk lid beslist mee in de keuzes van de club, samen vormt het deze mooie lokale vereniging waar Ouderkerk trots op kan zijn. Die strenge winters komen echt wel weer! De Tuin van Ouderkerk is een ‘win-win’ op weg naar een mooie toekomst, zodat we nog decennia lang kunnen blijven schaatsen op deze locatie. Dit is net zo goed, dé plek voor de Amstelbocht, daar is geen twijfel over mogelijk.
Met ‘ons’ bedoelen we óók zeker de Gemeente Ouder-Amstel die veel tijd en moeite stopt in dit proces. Een proces dat volgens ons niet juist is verlopen en waardoor ook alle reden bestaat dit te herzien (lees het hele verhaal op https://kek-bier.nl/kek-toekomst).
Het is onbegrijpelijk dat na de petitie en motie in 2019 alsnog geen gehoor wordt gegeven aan ‘de publieke opinie’ en het algemene belang. Maar, als hiervoor (opnieuw) ACTIE nodig is dan doen we dit natuurlijk met LIEFDE! Laten we de verbazing en het onbegrip die bij iedereen bestaat omzetten in iets positiefs; een Tuin van Ouderkerk voor de toekomst. Samen maken we het dorp. Ouderkerk is het allermooiste dorp en daar is geen twijfel over mogelijk. ▶️ https://kek-bier.nl/kek-toekoms

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp