Gasvrij Ouder-Amstel

Geschreven door Op 26 september 2021

We maken een reis naar een gasvrij Ouder-Amstel. Afgelopen half jaar hebben inwoners hun mening gegeven en vragen gesteld via een digitale enquête en twee online informatieavonden. Ben je nog niet in de gelegenheid geweest of wil je liever iemand spreken? Dat kan dinsdag 5 oktober tussen 18.30-21.00 uur bij de informatiemarkt!

Informatiemarkt 5 oktober 2021

  • Wanneer?     Dinsdag 5 oktober 2021 tussen 18.30-21.00 uur
  • Waar?           Gemeentehuis, ingang Dorpsstraat
  • Voor wie?     Woningeigenaren, huurders, V.v.E.’s en ondernemers

Het aardgasvrij maken van onze wijken en woningen is een gigantische opgave voor ons allemaal. De gemeente onderzoekt hoe we naar een schone, duurzame wijze van verwarmen van woningen kunnen gaan en stelt hiervoor een visie op. Wij informeren u wat er in de visie staat en welke keuzes erin zijn gemaakt. Uiteraard horen wij graag wat u ervan vindt. Welke vragen heeft u? Welke zorgen heeft u?

Loop binnen en stel uw vraag

Afgelopen half jaar hebben inwoners van Ouder-Amstel hun mening gegeven en vragen gesteld via een digitale enquête en twee online  informatieavonden. Bent u nog niet in de gelegenheid geweest of wilt u liever iemand spreken? Dat kan dinsdagavond 5 oktober aanstaande tussen 18.30-21.00 uur op moment dat het u uit komt.

Informatiemarkt

Tijdens de informatiemarkt zijn er verschillende kraampjes met uitleg over:

  • de Transitievisie Warmte;
  • de technieken om van het gas af te gaan;
  • het Regionaal Energieloket;
  • bureau Klimaatroute voor ondernemers en V.v.E.’s.

Ook zijn onze energiecoaches aanwezig. Zij geven u tips voor thuis. Tijdens de informatiemarkt kunt u ook een persoonlijk gesprek inplannen met een energiecoach voor meer advies.

Inloop

Vooraf aanmelden is niet nodig. Wel vragen wij u om bij corona-gerelateerde gezondheidsklachten thuis te blijven.

Heeft u vragen?

Stuurt u dan een e-mail naar gemeente@ouder-amstel.nl, neem telefonisch contact op met het Klant Contact Centrum via telefoonnummer (020) 496 21 21.

Meer info via: http://www.ouder-amstel.nl/…/Informatiemarkt_5_oktober…


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp