Grote Zoekactie op Ouderkerkerplas naar Vermiste Persoon

Geschreven door Op 25 juni 2024

Vanmiddag is er een grote zoekactie gaande geweest op de Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel naar een vermist persoon. De brandweer, politie en ambulances waren massaal aanwezig, waaronder een traumahelikopter.

Groot Waterongeval

De brandweer schaalde de zoekactie op naar een ‘groot waterongeval’ om snel en effectief te kunnen handelen. Diverse eenheden, waaronder brandweerduikers, werden ingezet om het gebied grondig te doorzoeken.

Slachtoffer Aangetroffen en Gereanimeerd

Na enige tijd zoeken werd het slachtoffer door brandweerduikers in het water aangetroffen. Het slachtoffer werd direct uit het water gehaald en ter plekke gereanimeerd. Volgens omstanders is het slachtoffer vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Onbekende Oorzaak

De oorzaak van hoe het slachtoffer in nood raakte, is op dit moment nog onbekend. De autoriteiten zullen een onderzoek instellen om de omstandigheden rondom dit incident te achterhalen.

Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen en meer details zodra deze beschikbaar zijn.

Blijf veilig en volg de aanwijzingen van de hulpdiensten op.


Auteur: Daniel Zondervan

Foto: Archief

Dit nieuwsbericht is opgesteld op basis van de laatste beschikbare informatie en kan worden bijgewerkt naarmate er meer details bekend worden.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp