De 10 Miljoenste Tegel is Gewipt in Ouder-Amstel!

Geschreven door Op 25 juni 2024

Een bijzondere mijlpaal is bereikt in Ouder-Amstel: de 10 miljoenste tegel is gewipt als onderdeel van het landelijke initiatief om Nederland te vergroenen.

Marije uit Ouder-Amstel

Marije, een enthousiaste inwoner van Ouder-Amstel, had de eer om de 10 miljoenste tegel te wippen. Met maar liefst 880 tegels draagt zij aanzienlijk bij aan de vergroening van haar omgeving. Haar inspanningen zijn een inspiratie voor velen die hun steentje willen bijdragen aan een groenere en duurzamere leefomgeving.

Felicitaties voor Marije

“Super Marije, gefeliciteerd!” roepen de organisatoren en de gemeenschap uit. Het wippen van tegels en het aanleggen van groen helpt niet alleen bij het verbeteren van de biodiversiteit, maar vermindert ook wateroverlast en verbetert de luchtkwaliteit.

Doe Ook Mee!

Het initiatief om tegels te vervangen door groen is onderdeel van een breder programma om Nederland klimaatbestendiger te maken. Door deel te nemen aan dit project, kunnen inwoners bijdragen aan een gezondere en mooiere leefomgeving.

Wil jij ook meedoen? Verwijder een paar tegels uit je tuin en vervang ze door planten. Elke tegel telt mee in de strijd voor een groenere toekomst!

Gefeliciteerd, Marije, en dankjewel voor jouw geweldige bijdrage!


Auteur: Daniel Zondervan

Foto: NK Tegelwippen

Dit nieuwsbericht viert een belangrijke mijlpaal in de gezamenlijke inspanningen om Nederland te vergroenen.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp