Het Repair Café zoekt vrijwilligers voor Duivendrecht

Geschreven door Op 16 juli 2023

Het Repair Café zoekt vrijwilligers

Het Repair Café zoekt nieuwe vrijwilligers die allerlei zaken kunnen repareren zoals kleding, apparatuur en huisraad. Bij voldoende vrijwilligers kan dan ook in Duivendrecht regelmatig Repair Café georganiseerd worden. Nu is het alleen nog in Ouderkerk. Ben je minder goed met je handen, maar kun je wel goed organiseren en coördineren? Neem ook dan contact op. Dat kan door te mailen naar: info@coherente.nl.

Klik hier voor de vacature

Wie zijn wij?

Coherente is de welzijnsorganisatie in Ouder-Amstel. Wij willen voor en met inwoners het leven in Ouder-Amstel nog leuker maken. We brengen mensen bij elkaar, organiseren sociaal culturele en sportieve activiteiten en bieden hulp en ondersteuning aan inwoners van de gemeente, jong en oud. Daarbij is de inzet van vele vrijwilligers essentieel!

Werkzaamheden

Tijdens de Klimaatweek is in Duivendrecht een eenmalig Repair Café georganiseerd. Dat smaakt naar meer! Met voldoende vrijwilligers die allerlei zaken zoals kleding, apparatuur en huisraad kunnen repareren, kunnen we in Duivendrecht een periodiek Repair Café organiseren.

In Ouderkerk bestaat het Repair Café al langer. Vrijwilligers uit Ouderkerk zullen hun collega’s uit Duivendrecht met raad en daad bijstaan. Lees hier meer over het Repair Café in Ouderkerk: https://coherente.nl/repair-naai.

Wij vragen

Vrijwilligers met twee rechterhanden!
Ben je minder goed met je handen, maar kun je wel goed organiseren en coördineren? Neem dan zeker ook contact op: we zoeken ook iemand die dit project wil coördineren.

Wij bieden

Gezellig en creatief vrijwilligerswerk. Vrijwilligers bij Coherente zijn verzekerd en kunnen gebruik maken van het trainingsaanbod voor vrijwilligers.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp