Inloopbijeenkomst opvang Wenckebachweg 10 januari 2023

Geschreven door Op 6 januari 2023

In januari opent de gemeente Ouder-Amstel aan de H.J.E. Wenckebachweg 144-148 te Amsterdam-Duivendrecht een vluchtelingenopvang voor 100 Oekraïense vluchtelingen en 150 asielzoekers. Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst op 10 januari 2023. De bijeenkomst begint om 18.30 uur aan de H.J.E. Wenckebachweg 144-148.

Inloopbijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst heeft u de gelegenheid vragen te stellen aan de burgemeester, wethouder, politie, brandweer en partnerorganisaties zoals het Rode Kruis, Participe en VluchtelingenWerk waarmee samen wordt gewerkt aan de realisatie van de opvanglocatie. Ook zijn er op meerdere momenten rondleidingen door het gebouw.

Vrijwilligersacties

De gemeente en partnerorganisaties helpen vrijwilligers die bij willen dragen aan het welzijn van vluchtelingen. Zo wordt er gezocht naar vrijwilligers die bruikbare spullen doneren, helpen schoonmaken of activiteiten organiseren binnen en buiten het gebouw. Op deze avond worden vrijwilligers en organisaties met elkaar in contact gebracht.

Algemene informatie

  • Wanneer: dinsdag 10 januari 2023 van 18.30 tot 20.00 uur.
  • Locatie: gebouw H.J.E. Wenckebachweg 144-148. Ingang bevindt zich links naast de draaideur.

Het gebouw is op loopafstand van metrostation Spaklerweg. Onder het gebouw is een gratis parkeergarage aanwezig.

Aanmelden

U bent van harte welkom op deze informatieavond. Aanmelden via vluchtelingen@ouder-amstel.nl is gewenst, maar niet verplicht.

Meer informatie

Voor vragen mailt u naar vluchtelingen@ouder-amstel.nl, of neemt u contact op met Désirée Kuster, (06) 8396 0779, communicatieadviseur gemeente Ouder-Amstel.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp