Inschrijving VOORbeeld-verkiezing 2024 Geopend voor Groene Projecten

Geschreven door Op 25 mei 2024

De 9e editie van de VOORbeeld-verkiezing is van start gegaan. Dit jaar staat de verkiezing in het teken van ‘VOOR een groene samenleving’, gekozen door de opdrachtgevers van VOOR. Iedereen met een inspirerend groen project kan zich tot en met 31 mei 2024 inschrijven om kans te maken op een groot geldbedrag.

Waarom een groene samenleving?

Uit onderzoek blijkt dat mensen gelukkiger en gezonder zijn in een groene omgeving. Het thema draagt bij aan een regeneratieve en klimaatneutrale economie die positief is voor mens, dier en milieu. VOOR wil projecten ondersteunen die blijvende impact maken met een eenmalige donatie en zoveel mogelijk mensen betrekken.

Wie kan meedoen?

Iedereen met een project dat bijdraagt aan een groene samenleving kan meedoen. Gezocht worden initiatieven die inspireren en maatschappelijke vernieuwing laten zien. Projecten die lef tonen en positief denken stimuleren, maken kans op een financiële steun.

Jury en winnaars

Dit jaar is er een recordbedrag van € 403.138 beschikbaar. Een jury bestaande uit Tanja Jess, Anoesjka Imambaks, Marianne Thieme, Simone Filippini en Jan Rotmans kiest tijdens de Feestelijke Finale op 17 oktober 2024 de winnende projecten.

Belangrijke data

  • 31 mei 2024: Deadline voor projectindiening
  • 3 t/m 17 juni 2024: Openbare stemronde via sms
  • Juli 2024: Jury selecteert vijf projecten voor de finale
  • 17 oktober 2024: Feestelijke Finale en bekendmaking winnaars

VOOR is een netwerkorganisatie die bemiddelt voor managers en bestuurders, zonder vast kantoor. Met 10% van de omzet doneren ze aan projecten die de wereld mooier maken. De VOORbeeld-verkiezing biedt een platform voor maatschappelijke initiatieven. Inschrijven kan via de rode knop op de website van VOOR. Mis deze kans niet om met jouw groene project een blijvende impact te maken!

Meer informatie op: VOORbeeld

Auteur: Daniel Zondervan
Foto: VOORbeeld

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp