Inzamelactie kleding en schoenen voor versterking basisonderwijs

Geschreven door Op 11 september 2023

Op 26 september a.s. kunt u in Ouderkerk a/d Amstel nette en herbruikbare kleding en schoenen inleveren bij R.K. Urbanus kerk aan de Achterdijk 1, van 15.00-20.00 uur.
Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Kamuli (Oeganda).
De actie wordt voor de laatste keer in het najaar georganiseerd.
Vanaf volgend jaar laat de Urbanuskerk hun actie samen lopen met de andere acties binnen de Heilige Mariaparochie in Amstelveen en Bovenkerk. Die zijn altijd in het voorjaar.

Onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind én van een samenleving

Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen. Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen, aanzienlijk verbeteren. Ze krijgen zicht op het creëren van een betere toekomst en te ontsnappen aan de armoedecirkel.
Met uw donatie keren we het tij voor de toekomst van deze kinderen en kunnen we in de gemeenschappen Kamuli (Oeganda) ruim kinderen kwalitatief goed onderwijs bieden.

Inzamelacties in uw regio zijn werkelijk onmisbaar. Mogen wij ook dit najaar weer op uw hulp rekenen?”

Wat mag u allemaal inleveren?

Om bovenstaande doelstelling te bereiken, mag u behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren. Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak.
Onze vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Aanvullende informatie

Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp