Kerstmarkt op 17 december in de Amstelkerk

Geschreven door Op 11 december 2022

Zaterdag 17 december organiseert Stichting Promotie Ouder-Amstel samen met Amstelstroom de kerstmarkt in de Amstelkerk van 15.00 tot 20.00 uur.

AMSTELKERK Vrees niet voor het koude, regenachtige december in Nederland, want de kerstmarkt vindt binnen in de kerk plaats. Verder kan je buiten de kerk een heerlijk hapje eten halen bij Heisa en binnen je drankjes halen bij Amstelstroom. De Lion’s sponsoren de kraampjes die voor het goede doel op de markt staan.

KERSTMAN Ook is er dit jaar een speciale gast. Niemand minder dan de kerstman komt langs. Dus mocht je op de foto willen met de kerstman of nog wat wensen voor onder de kerstboom door willen geven, wees er dan bij van 17.00 tot 19.00 uur.

HERDERTJESTOCHT Bezoekers kunnen dit jaar weer meedoen met een herdertjestocht (voor jong en oud). Tijdens de Herderstocht wandel je met een herder door het dorp (2 km) en kom je verschillende scènes uit het kerstverhaal tegen op weg naar de stal. Vertrektijden zijn vanaf 17.30 tot 18.30 uur. Voor de deelnemers aan de herdertjestocht is er gratis Glühwein en warme chocomel. Vertrektijden zijn van 17.30 tot 18.30 uur. Opgeven via www.herderstocht-ouder-amstel.nl of door een mail te sturen naar herderstochtouderamstel@gmail.com.

Foto: Stichting Promotie Ouder-Amstel


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp