Koninklijke Onderscheiding voor Professor Cees Hertogh: Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Geschreven door Op 13 oktober 2023

Wij zijn verheugd dat de indrukwekkende Koninklijke Onderscheiding is toegekend aan professor Cees Hertogh. Zijne Majesteit heeft de heer Hertogh benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau, als erkenning voor zijn uitzonderlijke bijdrage aan het vakgebied van Ouderengeneeskunde, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Deze onderscheiding is een erkenning van professor Hertogh’s jarenlange toewijding en baanbrekende werk in de Ouderengeneeskunde. Zijn invloedrijke bijdragen aan het begrip van en de zorg voor ouderen hebben een diepgaand en blijvend effect gehad op de medische wereld en de samenleving als geheel.

Professor Cees Hertogh heeft niet alleen grensverleggend onderzoek verricht, maar heeft ook zijn kennis en expertise gedeeld met de volgende generatie zorgverleners en onderzoekers. Zijn toewijding aan het verbeteren van de levenskwaliteit van ouderen is bewonderenswaardig en verdient deze prestigieuze onderscheiding.

De benoeming tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau is een welverdiende erkenning van professor Hertogh’s uitstekende bijdragen aan de Ouderengeneeskunde en zijn voortdurende inzet om de zorg voor ouderen te verbeteren. Wij feliciteren professor Cees Hertogh van harte met deze hoogste onderscheiding en zijn trots op zijn bijdragen aan de samenleving.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp