– Leo Cotino –


– Leo Cotino – shows

Leo Cotino is een gerenommeerde Nederlandse diskjockey met een indrukwekkende carrière. Zijn muzikale reis begon in de late jaren 70 bij New Vanity, een populaire discotheek in Utrecht. In 1983 won hij het mix kampioenschap in discotheek Cartouch, gelegen aan de Mariaplaats in Utrecht. Dit succes leidde tot zijn professionele doorbraak als diskjockey, waarbij hij draaide bij de Rollerdisco, ook gevestigd aan de Mariaplaats.

Van 1985 tot 1989 was hij een van de vaste diskjockeys van discotheek Cartouch. Leo heeft ook gedraaid bij Radio Midstad in Utrecht en heeft meegewerkt aan het KRO radioprogramma “And the Beat Goes On” op Hilversum 3. Gedurende zijn carrière heeft Leo gewerkt in gerenommeerde clubs zoals de Escape Club in Amsterdam en Club Manhattan in Arnhem.

Tegenwoordig is Leo nog steeds actief als DJ en zijn mixen zijn te beluisteren op zijn eigen Soundcloud kanaal. Daarnaast is hij elke zaterdagavond te horen op JammFM, waar hij zijn kenmerkende “Jammix-On Dance Mix” presenteert. Zijn muziekstijl is tegenwoordig voornamelijk gericht op “smooth”, “funky dance” & soulfull house.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background