Minderjarige Jongen Overleden na Noodlottig Ongeval in Ouderkerkerplas

Geschreven door Op 26 juni 2024

Het verdrietige nieuws heeft ons bereikt: de minderjarige jongen die gisteren door hulpdiensten uit het water van de Ouderkerkerplas is gehaald, is overleden. Dit heeft de politie vanochtend bevestigd.

Het Incident

De jongen raakte tijdens het zwemmen in de problemen en ging kopje-onder. Toen hij niet meer boven water kwam, werd snel groot alarm geslagen. Hulpdiensten, waaronder brandweermensen en een politiehelikopter, werden onmiddellijk ingeschakeld om naar hem te zoeken. Na ongeveer een uur zoeken, vonden brandweerduikers de jongen en haalden hem uit het water.

Reanimatie en Ziekenhuis

Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Ondanks de inspanningen van de hulpverleners overleed hij later aan zijn verwondingen. De politie Amsterdam heeft verklaard dat er sprake is van een ‘noodlottig ongeval’.

Onderzoek

De exacte omstandigheden rondom het incident zijn nog niet duidelijk. Het is onbekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, volgens een X bericht van de Gemeente Ouder-Amstel is de leeftijd van de jongen 17 jaar. De politie doet onderzoek naar het tragische voorval.

 

Dit noodlottige ongeval herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om voorzichtig te zijn tijdens het zwemmen en altijd waakzaam te blijven.

Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van het slachtoffer in deze moeilijke tijd.

Auteur: Daniel Zondervan

Foto: Jammfm


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp