Spannende Wedstrijd tegen La France met Optreden en Barbecue in Ouder-Amstel

Geschreven door Op 20 juni 2024

Vrijdagavond om 21:00 uur is het weer tijd voor een spannende voetbalwedstrijd in Ouder-Amstel, waarbij onze lokale helden het opnemen tegen “La France”. Deze wedstrijd belooft niet alleen spektakel op het veld, maar ook daarbuiten, met een uitgebreid programma voor alle bezoekers van het Jagershuis.

Feestelijke Vooravond met Optreden en Barbecue

De festiviteiten beginnen al om 18:00 uur met een heerlijk optreden, gevolgd door een gezellige barbecue. Dit is dé kans om te genieten van live muziek, lekker eten en goed gezelschap. De barbecue zal een breed scala aan gerechten bieden, zodat er voor ieder wat wils is.

Verbroedering door Voetbal

Voetbal kijken brengt mensen samen. Het is een mooie gelegenheid voor de inwoners van Ouder-Amstel en Amstelveen om dichter bij elkaar te komen en nieuwe contacten te leggen. Of je nu een fervent voetbalfan bent of gewoon van een gezellige avond houdt, dit evenement biedt voor iedereen iets bijzonders.

Aanmelden en Reserveren

Wil je deze unieke avond niet missen? Zorg dan dat je erbij bent en reserveer je plek via de KEK! website. Het is belangrijk om je op tijd aan te melden, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er voldoende plek en eten is voor iedereen.

Waarom Je Deze Avond Niet Wilt Missen

Dit evenement is meer dan alleen een voetbalwedstrijd. Het is een kans om deel uit te maken van een community, te genieten van live entertainment, en heerlijk te eten. Kom langs en beleef een geweldige avond vol sport en plezier. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Tot Vrijdag!

Zorg dat je erbij bent en beleef samen met ons een fantastische avond in Ouder-Amstel. Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan een avond vol sport, muziek en heerlijk eten. Tot dan!

Auteur: Maurice Becker
Foto: Kek!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp