Nieuw boek “leven aan de Kust” Tessa Yanover

Geschreven door Op 22 oktober 2022

Afgelopen Zaterdag in de uitzending Tessa Yanover. Luister hier het interview terug:
Precies een jaar geleden kwam het eerste boek ‘Moedertje Groen – in verbinding met de natuur’ van Tessa Yanover uit.
24 oktober is het zover… Het tweede boek. Moedertje Groen – Leven met de kust komt uit.
In leven aan de Kust neem ik de lezers mee in een zeilboot over de Waddenzee, naar een reis langs Schiermonnikoog, Texel, Vlieland. Je ontdekt spelenderwijs meer over het leven in de Noordzee. In korte verhaaltjes en gedichtjes beantwoord ik de vragen die kinderen afgelopen jaar hebben gesteld tijdens de zeelessen.
Je reist verder naar de Dollard, een unieke grens tussen zout en zoet. Peddel met me mee over de Oosterschelde en Noordzee in kajaks en struin mee langs de Noordzeekust. Proef het zout en zeewier uit de Oosterschelde en duik in de verhalen over Zeeland.
Aan de hand van speelse gedichten, brieven van Noordwijkse kinderen, mooie kleurenfoto’s en verhalen over de zee wil ik zoveel mogelijk mensen de wonderlijke wereld onder water laten beleven. Dit boek is een geheel andere stijl dan deel 1 in verbinding met de natuur.
Je hoeft het 1e niet eens gelezen te hebben. Ben jij ook zo gek op de kust, de duinen en de mysterieuze Noordzee? Wees welkom op mijn boekpresentatie. Het programma tref je in de bijlage.
Graag wil ik jullie als natuurmens de gelegenheid geven en nodig ik je van harte uit op
29 oktober 15:00 uur in de Keuvel 1 bij Boekhandel van der Meer.  VOL = VOL…
Er is slechts beperkt aantal zitplekken beschikbaar, vanwege de verwachtte drukte raad ik aan tijdig te reserveren.
Of kom gezellig mee op een winterexcursie en lezing over het boek op 5 november 11:00 uur in het Natuurcentrum van Katwijk aan de Boulevard.
Redactie: Pieter Kuijt

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp