Opbrengst Hartekind ride 118.000 euro

Geschreven door Op 8 juli 2020

Met ruim 280 deelnemers meer dan 118.000 euro ophalen voor het goede doel. Deelnemers aan Hartekind Ride Solo toonden afgelopen week aan dat het kan. Zij fietsten een week lang vanuit hun eigen huis zelfgekozen harte-routes en haalden hiermee dit fantastische bedrag op voor Stichting Hartekind.
 

Geweldig dat zoveel mensen zich hard hebben gemaakt voor kinderen met ernstige hartfalen en de hartekind-families“, zegt Joost Riphagen namens Stichting Hartekind. “De gehele week stond in het teken van Hartekind. Er zijn harte-rondes gefietst, kaartjes verstuurd naar hartekinderen en het event hebben we afgesloten met een live-programma waarin o.a. het startschot, interviews met hartekinderen en kinderartsen en de finish te zien was. Kortom: een onvergetelijke week!

Fietsen voor hartekind Sélah en alle andere hartekinderen

Stephan en Kimberley van der Perk zijn ouders van een hartekind, Sélah. “De naam Sélah betekent ontvang en geef terug. Wij hebben onze dochter mogen ontvangen, nu was het tijd om iets terug te geven. Daarom fietsten wij mee, zodat alle hartekinderen voor, tijdens en na een onderzoek of operatie, gewoon kind kunnen zijn“, aldus de ouders van Sélah. 

Op naar de volgende editie

Dit was de allereerste Hartekind Ride, door de omstandigheden een solo-editie. Stichting Hartekind is blij met het aantal inschrijvingen, de gefietste kilometers en natuurlijk de enthousiaste reacties van deelnemers. “Dit bewijst dat fietsen voor Stichting Hartekind altijd mogelijk is. Volgend jaar komt Hartekind Ride dan ook terug. In welke vorm, dat maakt niet uit. Want je kan je altijd en overal inzetten voor hartekinderen!“, sluit Riphagen af. 

Hartekind Ride

Meer informatie is te vinden op www.hartekindride.nl


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp