Ouderkerk culinair op ’t Kampje

Geschreven door Op 30 april 2022

Op zaterdag 4 juni kunnen we eindelijk weer genieten van eetfestijn Ouderkerk Culinair op ’t Kampje. Je kan een strippenkaart kopen voor € 37,50 met 6 hapjes voor de prijs van 5. De beste, leukste en gezelligste restaurants van Ouderkerk en omgeving, waaronder De Oude Smidse, Brasserie Paardenburg, Ron Gastrobar Indonesia, Cafe – restaurant Heisa, Loetje en Indiaport, gaan hun lekkerste gerechten verkopen.

Ouderkerk Culinair: wat bijna twintig jaar geleden begon als leuk initiatief van een groep Ouderkerkers om wat leven in de brouwerij te brengen, is inmiddels uitgegroeid tot een heus fenomeen en jaarlijks terugkerend evenement met 3000 bezoekers. Dat groepje mensen gaat vandaag de dag onder de naam Stichting Promotie Ouder-Amstel door en organiseert ook dit jaar weer Ouderkerk Culinair. Door de twee jaar waarin het feest geen doorgang kon vinden vanwege corona is ons enthousiasme alleen maar toegenomen. In 2022 vindt Ouderkerk Culinair plaats op ‘t Kampje op zaterdag 4 juni vrij!
Hoewel het vroeger de naam Amstel Zomer Festival droeg, is het concept tijdloos gebleven. De beste, leukste en gezelligste restaurants uit Ouderkerk en omstreken verkopen op het festivalterrein heerlijk eten. De deelnemende restaurants van dit jaar zijn Restaurant De Oude Smidse, Brasserie Paardenburg, Ron Gastrobar Indonesia, Café restaurant Heisa, Loetje en India Port. Gelukkig hoef je niet te kiezen, want door een strippenkaart (€37,50) met zes hapjes voor de prijs van vijf te kopen, kan je bij elk restaurant een gerechtje halen. Ook staan Brizio koffie en De Vrije Handel op het festivalterrein om jullie te voorzien van lekkere drankjes.
Niet alleen het eten staat centraal bij Ouderkerk Culinair, voor de muziek komt men ook van heinde en verre. Ook dit jaar staan er toppers op het podium goede deuntjes uit de boxen te schallen. De band Session – verkozen tot de beste coverband van Nederland! – zal er met de grootste hits uit een actueel repertoire een echt feest ervan maken. Johnny & the Gangsters of Love zullen heerlijke rock & roll nummers spelen. Op Danilo’s muziek zingt iedereen luidkeels meee en op de plaatjes van OneTwo47 kan niemand stil blijven staan.
Daarnaast heeft Stichting Promotie geregeld dat dit jaar een silent disco van Fun2All op het festivalterrein zal staan. Voor de kinderen is er een kidscorner met maar liefst twee springkussens en zijn suikerspinnen, popcorn en slush te koop. Ook komen de straatilusionist Rich Magic en goochelclown Pépé langs om de kinderen te vermaken.
Wij hebben er ontzettend veel zin in.
Tot zaterdag 4 juni!

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp