Paris Koeleman Nederlands Kampioene “Beste Gastvrouw van Nederland”

Geschreven door Op 2 april 2024

Afgelopen Zaterdag hadden wij Paris Koeleman in de uitzending bij Start Me Up met Michel Willemse en Simone!  Wij waren verheugd om u het opwindende nieuws te brengen over de recente prestaties van Paris Koeleman, een getalenteerde student van het ROCvA die onlangs de hoogste eer heeft behaald op de NK Skills voor beste gastvrouw van Nederland. Luister het gesprek hier terug:

Paris Koeleman heeft haar veelzijdige vaardigheden als gastvrouw tot in de perfectie laten zien en is beloond met het gouden eremetaal. Van het bereiden van de lekkerste cappuccino als barista tot het flamberen van gerechten en het deskundig decanteren van wijnen, ze heeft elke uitdaging met glans doorstaan. Haar vermogen om een ongeëvenaarde gastvrijheid uit te stralen, werd door de organisatie geprezen als fabuleus.

Deze prestaties zijn een weerspiegeling van Paris’ ambitie en toewijding aan haar vak. Haar ultieme doel is om te schitteren in gerenommeerde restaurants, waar ze haar passie voor gastvrijheid en haar uitzonderlijke talent kan laten zien.

We zijn enorm trots op Paris Koeleman en haar buitengewone prestaties. Haar succes is een bron van inspiratie voor ons allemaal en we kijken ernaar uit om haar te zien schitteren in de toekomstige culinaire wereld.

Gefeliciteerd, Paris, met deze welverdiende erkenning en we wensen je alle succes op je pad naar het verwezenlijken van je dromen in de gastronomische wereld!

Auteur: Michel Willemse
Foto: Paris Koeleman
Paris Koeleman (rechts) won goud als beste gastvrouw. Collega-studente Rosanne Bos van het ROCvA (links) won zilver bij de koks.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp