Roy Lankhorst doet mee aan de KiKa Extreme Triatlon in Portugal

Geschreven door Op 2 april 2024

Op zaterdag 30 maart hadden we een bijzonder gesprek met Roy Lankhorst, een inspirerende deelnemer aan de aankomende KiKa Extreme Triatlon.

Luister het gesprek hier terug:

Roy Lankhorst, 33 jaar en woonachtig in Amstelveen, heeft zich toegewijd aan een indrukwekkend doel. Op 19 oktober 2024 zal hij de uitdaging aangaan om 1,9 km te zwemmen, 90 km te fietsen en 21,1 km te hardlopen tijdens de Ironman 70.3 in Portugal, namens KiKa Extreme.

Na een lange periode van een ongezonde levensstijl, heeft Roy de kracht van sport en beweging ontdekt. Hij ervaart niet alleen plezier in het beoefenen van sport, maar voelt zich hierdoor ook gezonder en gelukkiger.

Met zijn enorme motivatie en doorzettingsvermogen heeft Roy besloten om zijn sportieve reis te verbinden aan een nobel doel: het ondersteunen van stichting KiKa. Hij wil graag bijdragen aan het inzamelen van geld voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Op deze manier hoopt Roy bij te dragen aan het streven naar een gezonder en gelukkiger leven voor kinderen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte.

Roy roept op tot uw hulp en steun om samen geld in te zamelen voor dit belangrijke doel. Sponsoren

Via zijn social media kanalen deelt hij zijn trainingen, tussentijdse wedstrijden en vooruitgangen. Volg hem op Instagram via @roy_lankhorst  om zijn reis te volgen en hem te steunen.

Laten we samen Roy ondersteunen in zijn missie om hoop te brengen aan kinderen die getroffen zijn door kanker. Elke bijdrage maakt een verschil.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp