Sinterklaas collecte van 24 tot 30 oktober in Duivendrecht

Geschreven door Op 19 oktober 2021

Van 24 tot 30 oktober a.s. zal er in Duivendrecht en Diemen Biesbosch huis-aan-huis worden gecollecteerd om de kosten van de intocht van Sinterklaas in Duivendrecht te kunnen betalen.

Met de opbrengst van de collecte hoopt de stichting Sinterklaas in Duivendrecht op zaterdag 20 november a.s. een geweldig feest te kunnen organiseren voor alle kinderen (tot 10 jaar) uit Duivendrecht en Diemen Biesbosch. Mocht u de collecte gemist hebben, dan zijn er nog andere mogelijkheden om de stichting Sinterklaas in Duivendrecht te steunen bij de organisatie van het mooiste kinderfeest!

Naast de huis-aan-huis collecte zal er ook gecollecteerd worden op het Dorpsplein in Duivendrecht op woensdagmiddag 27 oktober en zaterdag 30 oktober. Ook is het mogelijk om een financiële bijdrage over te maken op de rekening van de stichting Sinterklaas in Duivendrecht (NL 92 RABO 0372 2968 15).

Wilt u de stichting helpen met een jaarlijkse bijdrage zodat de stichting de verschillende activiteiten kan blijven organiseren, dan is het mogelijk om ‘vriend’ te worden van Sinterklaas in Duivendrecht.

Ook bedrijven kunnen op deze manier een bijdrage leveren. Neem contact op met het bestuur van de stichting voor de mogelijkheden (secretaris@sinterklaasinduivendrecht.nl).


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp