Teleurstellend Einde voor sv Ouderkerk: Verlies tegen TOV leidt tot Degradatie

Geschreven door Op 11 juni 2024

Afgelopen zaterdagmiddag speelde sv Ouderkerk thuis tegen TOV uit Baarn in de halve finale van de nacompetitie. Deze wedstrijd was cruciaal voor svO, die probeerde degradatie uit de derde klasse te voorkomen. Helaas maakte de thuisclub vanaf het begin van de wedstrijd geen aanspraak op een overwinning. TOV was de hele wedstrijd de betere ploeg en won dan ook verdiend met 0-2.

Het verlies betekent dat sv Ouderkerk degradeert naar de vierde klasse, een zware klap voor de club en haar supporters. De teleurstelling werd nog groter door het feit dat dit de laatste wedstrijd was onder leiding van coach Hans Verhoogt. Zijn afscheid werd overschaduwd door de nederlaag en de degradatie, waardoor het einde van zijn periode bij de club een bitter randje kreeg.

De club bedankt Hans Verhoogt voor zijn inzet en leiderschap en kijkt nu vooruit naar de toekomst in de vierde klasse. De spelers en staf zullen alles op alles zetten om zo snel mogelijk weer terug te keren naar de derde klasse.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom sv Ouderkerk via onze website en sociale media kanalen. svO dankt de fans voor hun voortdurende steun en hopen op betere tijden in het komende seizoen.

Auteur: Hans Krabbbendam

Foto: svO


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp