Voorbereidingen groot onderhoud Benning

Geschreven door Op 11 juni 2024

De gemeente Ouder-Amstel is begonnen met de voorbereidingen voor het project “groot onderhoud Benning” in Ouderkerk aan de Amstel. Dit onderhoudsproject is essentieel vanwege de slappe bodem in de wijk, die ervoor zorgt dat de hele wijk langzaam zakt. Hierdoor ontstaan er steeds meer hoogteverschillen tussen de woningen en het openbaar gebied, wat diverse problemen met zich meebrengt.

Een van de belangrijkste problemen is de verzakking van het riool, waardoor afvalwater niet goed meer wegstroomt. Om dit aan te pakken, zijn er al diverse voorbereidingen getroffen. De gemeente heeft onderzocht waar alle kabels en leidingen liggen en heeft grondboringen uitgevoerd om de draagkracht van de bodem te bepalen.

Het groot onderhoud in Benning is een belangrijk project om de leefbaarheid en infrastructuur van de wijk te verbeteren. Door deze voorbereidingen kan de gemeente effectieve oplossingen ontwikkelen om de verzakkingen te stoppen en de gevolgen ervan aan te pakken.

Voor meer informatie over het project en de voortgang, kunt u terecht op de website van de gemeente Ouder-Amstel. Houd onze website in de gaten voor updates en aankondigingen over de volgende stappen in dit onderhoudsproject.

Auteur: Hans Krabbendam

Foto: Jammfm


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background
WhatsApp Chat
Send via WhatsApp